tiistai 17. joulukuuta 2013

Vanhaa suolaa

En varmaan voi edes sanoin kuvata tätä väsymyksen ja pettymyksen tunnetta jota koen juuri nyt. Töistä tuli tehtyä oikea EMÄMOKA, en nyt puhu että joku olisi väärät lääkkeet saanut tai mitään mutten sen enempää aio tässä sitä selvittää. Toisekseen hirveä väsymys kiitos huonojen yöunien ja vauhdikkaan työpäivän. Saas nähdä, lupasin itselle että tänään menen ajoissa nukkumaan, mutta epäilen. Niin monesti olen tämän asian itseltäni peruttu :D Onneksi huomenna herätys vasta klo 6 aikoihin 5 sijasta. Tunti enemmän unta, tarkoittaakohan se että saan nyt valvoa tunnin myöhempään? :D

Mut tosiaan tässä tulee taas hieman kuvia tätä päivääni koskien.Varoitus siis etukäteen paljon kuvia luvassa vaikka päiväni oli varsin simppeli tai pikemmin köyhän puoleinen (;







Päivä on ollut siis aika hyvä vaikka töiden jälkeen meinasin että ei tästä mitään tule... :D Keksin ihanan idean siskon kutomille (vai oliko se virkkamille...?) kukkasille. Sisko tosiaan teki mulle kaksi tollaista ja voikun ne näyttävät ihanilta kynttilän kanssa! :) Me like!  

Illasta tosiaan olen katsonut paljon Gossip Girliä, kuunnellut mussa, syönyt joulusuklaata ja leiponut kolme kappaletta Saaristolaisleipää :) Nyt leivät ovat siis hieman vetäytymässä yön yli ja aamulla sitten saa maistaa hieman että miltä tämä leipä oikein maistuu. Ohje oli todella helppo ja ainakin ulkonäkö näyttää todella herkulliselta eikä taikinassakaan ollut moittimista (; Postissakin tuli tuo 2014 vuoden tähtikalentri jossa kerrotaan kaikki mitä tarvitsee tietää tähtien, planeettojen ja kuun kierroista. Kirjalla hintaa oli tosiaan vain 14,95e ja sen tilasin lahjakortin kanssa suomalaisesta kirjakaupasta :) Toivotaan nyt enää että se lahjakortti tulisi huomenna kotiin jotta se pääsisi jouluksi oikeaan osoitteeseen! 

Nyt nappailen nuo rotat kiinni ja pukkaan ne häkkiin jotta pääsisin pikkuhiljaa petiin jo että jospa tänä yönä ei nukkuminen venähtäisi sinne 1 jälkeen :) Huomenna kumminkin herätys jo ennen klo 6:tta. 

Hyviä joulun odotuksia kaikille!

♥:lla Sartzu





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti