keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Mirri ja Musti ♥


Pari ihanaa pakettia on nyt sitten haettu postista. Ensimmäisenä oli Vero Modan paketti joka sisälsi yhdet yliupeat Noisy Mayn farkut joihin ihastuin heti! Noiden risaisten kohtien takana on paksu kangas eli ei näin talvellakaan haittaa käyttää (; Sopivat kuin nalli päähän mun mustan printtipaidan ja farkkuliivin kanssa. Vielä kun saisi jonkun vähän sopivamman meikin niin näin vois lähtee vaikka kaupungille Hihi!

Toinen paketti tulikin mustista ja mirristä ja se sisälsi kaikenkaikkiaan neljä tuotetta näille mun rekuille. Ostin nyt kokeiluna säärystimet Terolle sillä musta tuntuu aina että kaikki haalarit ovat aivan liian lyhyitä ton ripakintuille! Sitten vielä hoitavaa pesunestettä joka käy 'huonoihoisille' koirille ja .. hevosille lol :D Kaiken tämän hömpän lisäksi kustansin meidän Shiroille haukunestopannan alias 'haukkupannan' kuten minä sitä nimitän :D Pannan tarkotus olisi nyt hieman rauhoittaa tätä meidän ukkelia koska sen ainainen haukunta ja hirveä innostus ihmisiä kohtaan häiritsee paljon Teron käytöstä koska tämä nuorempi on kumminkin vasta lopettanut nuo ongelmakouluttajan käynnit. Toivotaan että tämä tosiaan auttaisi ja pannasta ei tulisi pitkäaikainen kapistus. Ainakin se on mielestäni ihan söpö näin koulutuspannaksi! :)

Nyt vielä palailen siivouksen pariin heittelemään viimein niitä vaatteita pois ja sitten nukkumaan! Olo on kieltämättä ihan kauhean väsynyt että tänä yönä tuskin tarvitsee peljätä että uni ei osuisi minun kohdalleni :)

PS. Jos joku eksyy lukemaan tätä blogiani niin postaus ehdotuksia voi laittaa! :)

♥ Sartzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti