maanantai 16. joulukuuta 2013

Turisas

Kuten eilen lupasin tässä hieman pientä kuva materiaalia eilistä iltaa koskien :D Paljoa en kuvia ehättänyt ottaa koska kännykän virta oli niin vähissä kiitos musiikin kuuntelun! Mutta parempi näin kuin että ei olisi ollenkaan mitään postaamisen arvoista ;) ♥



Oltiin tosiaan kaverin kanssa Seinäjoella Sokos Hotellissa jonka nimeä en muista (menee se vaakuna ja mikälie aina sekasin :D). Reissun tosiaan piti olla vain se että katotaan bändi, mennään baariin ja sitten kotiin. Nopeasti päätettiin sitten kumminkin mennä hotelliin sillä molemmilla oli sen verran joka jano :D Hotelli oli tosi upea ja voi että mä rakastuin tuohon suihkuhuoneeseen/vessaan! Suihku oli yli ihana ja sängyt ihanan pehmoiset! :) 

Matkamme jatkui hotellilta rytmikorjaamolle jossa soitti tuo minun mainostamani bändi Turisas. Noh, bändi soitti hyvin, mutta kylläpä me vaan kaverin kanssa erotuttiin joukosta. Suurin osa/kaikki olivat jollain tapaa gootti/hevi tyylisiä.. Noh, eihän me ihmisten takia sinne menty vaan juurikin tuon bändin! Lähettiin kumminkin jo suht. hyvissä ajoin jatkaa matkaa Karmaan. Kauaa ei meitä tuolla nähty kun käveltiin Komiaan jossa ilta sitten sujui mallikkaasti. Outo ilta oli, mutta ei siltikään kamala. Tuli tavattua, juteltua ja tutustuttua uusiin ihmisiin :) Juurikin tälläisiä toivon baari reissujen olevan, rentoa ja hauskaa. Kaiken tämän päätteeksi mentiin ABC:lle syömään osaksi kylmiä panineja. Hotelliin matkaa oli jonkin verran ja kirosin monesti kenkäni koska korolliset nirkkurit olivat huono valinta tuohon säähän! Onneksi kenkien korko oli kumminkin suht. paksu eli oli ihan tukeva kävellä... :D Ainoa huono puoli takaisin kävelyssä oli tuo mahoton lumisade.




Mutta reissu ja seura oli silti maaaaahtavaaa!!!!


♥:lla Sartzu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti