perjantai 6. joulukuuta 2013

Linnan(Talon)Juhlat???



Noniin ekaa kertaa olisi oikein tehnyt mieli seurata näitä linnanjuhlia, itseä ei pahemmin ole koskaan kiinnostanut se että kenellä on kaunein puku tai kampaus ynnä muut sellaiset :D Viime vuonna oli toisin kiva katsoa muiden bloggareiden mietteitä siitä mitä he voisivat pukea mikäli menisivät linnanjuhliin. Tänä vuonna päätin itsekkin keksiä rahaa miettimättä minkälaisen kokonaisuuden pukisin juhliin. Päädyin tälläiseen 'satumetsä' tyyliseen mekkoon jonka löysin sattumalta googlea selaamalla. Täysin varma en nyt ole tuosta merkistä, mutta tuon tyylinen mekko olisi kyllä upea! :)

Mutta tosiaan tultiin päivällä Teron kanssa kotiin tuolta ongelmakoirakouluttajan luota ja kyllä, se oli meidän viimeinen kerta! Olin kyllä ihan kauhusta kankeana kun tämän jakson tehtävä oli päästää koira irti ja kulkea vieraan koiran ohi koira vapaana! Ja kaikenlisäksi Tero lopulta totteli minua ja kulki vanavedessä kun lävelin muina miehinä sen koiran ohi. Toisellakin kertaa samoin, hieman vain inisi siinä kohdalla, mutta aivan yli tyytyväinen olen meidän Teroon! Eilinenkin lenkki meni ihan nappiin vaikka vastassa oli jopa yksi räksyttävä chihuahua jota meidän Tero vihaa :) Olen enemmän kuin tyytyväinen. Ja toki matkaa on vielä paljon sellaiseen että voin sanoa Teroa ongelmattomaksi, mutta suunta on oikea ja vauhti kova! :)

Muutoin meinaan nyt viettää tämän itsenäisyyspäivän töitä tehdessä :) Mutta aivan mahtavaa itsenäisyys päivää kaikille! Toisin noin vartti sitten se itsenäisyys päivä loppui jo, mutta en ehättänyt julkaista tätä koska katseltiin kaverin kaa leffaa... Nyt nukkumaan että saisin edes 4h unta! Huomenna/tänään luvassa illasta sitten tuparit työkaverilla! :) KIVVAAA!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti