torstai 12. joulukuuta 2013

Hieman lisää joulun odotusta... :)

Voisin aloittaa tän tekstin ensin sillä että kuinka ärsyyntynyt, epätoivoinen ja ahristava olo mulla on! Turisas on esiintymässä nyt viikonloppuna perjantaina Vaasassa ja Lauantaina Seinäjoella! Kumpiinkin meno on kinkkinen, Vaasaan voisin mennä viikonlopuksi mutta sisko on tulossa tänne ja menettäisin samalla Keskisen reissun eli viimeisten joululahjojen hankinnan. Seinäjoki taas on hankala ilman kuskia :( Noh kaikkea ei voi saada, eihän siitä ole kovinkaan kauaa kun olin konsertissa (vieläpä Scorpionsin!), mutta silti. Ainoa hyvä puoli tähän on että Turisas on suomalainen yhtye eli varmasti keikkoja on vielä tulossa :) +Heillä ei ole ikää vielä niin paljon että olisivat joskus lähiaikoina joutumassa eläkkeelle ;)



Jeps, pienen valittelun jälkeen on hyvä vaihtaa muihin aiheisiin eli Jouluun! :) Töissä oli minun mielestäni aivan yli hauska päivä ja en tiedä miksi mutta minua hymyilytti todella paljon (kunnes sain kuulla Turisaksen keikoista tänä viikonloppuna!) :) Viime aikoina työ ei ole luistanut kohdillani ja hetken jo mietin että pitäisikö alaakin vaihtaa, mutta tämä päivä oli toisenlainen, onneksi! Ehkä se johtuu siitä että joulu on tuloillaan ;) Kopsasin töissä vanhasta resepti vihosta pari reseptiä joita ajattelen kokeilla sen mukaan miten vain ennätän ajaltani. Tänään laitoin pipari taikinan kuntoon ja nyt se odottaa jääkaapissa kunnes huomenna laitan osan pakkaseen ja osan leipasen. Toivottavasti taikina vain onnistuisi sillä menin totaalisen sekasin jauhojen määrässä! Noh onneksi ohjeessa on noin merkki joten ehkäpä niistä nyt jonkinlaisia tulisi :) Huomenna olisi tarkoitus myös leipoa taatelikakku siskon saapumisen kunniaksi! :)

Nyt en kumminkaan aio sen enempää selitellä kuulumisia tai mitään, keskityn nyt kokonaan tähän siivousprojektiin josta tulossa huomenna sitten matskua. Eli huomenna luvassa kurkistus minun huoneeseen! :) + Huomenna tosiaan Keskisille törsäämään rahaa ja siskokin tulee. Kiirettä siis pitää!

♥:llä Sartzu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti