sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

♥ vauwa juttuja ♥

Heipä hei taas! Nyt on sitten tehty tämä meidän viikonloppu reissu ja ihan onnistunut oli! Täytyy sanoo että koko tämä pieni aika sai mun näkemykseni perhe-elämästä avartumaan paljon. Tai jollain tapaa tuntuu että osaan ajatella asioita eri tavalla, en tiiä miks. Muutto into on ihan liian korkialla! Tekisi mieli lähteä lätkimään...

Mutta palataan hieman taaemmas niin kerron teille tekemisistäni ja puuhistani näiden päivien ajalta :)

No reissu alkoi perjantaina, aamulla heräsin klo 6:30 ja läksin ensimmäisenä suihkuun ja pakkailin vielä viimesiä semmosia asioita joita ei aiemmin mukaan ollu ennättäny änkee (esim. hammasharjat yms.). Aamupalaa en tosiaan ennättänyt syödä. Käytiin sitten jonkun ihme lande-landen kautta viemässä sinne hirven-lihaa ja vanhemmat söivät siellä, itteä ei kyllä kovasti tuolloin tehny mieli iskeä kiinni leipiin kun juusto ja makkarat oli melkeen päälletysti lautasilla... :D Luultavasti tää isän mettäkaveri sai musta käsityksen että oon anorektikko kun mikään ei kelvannu, ei ees suklaa... Hahaha.

No täältä matka jatkui pysähtymättä Joensuuhun. Eli n. 5h 30min istuttiin autossa ja olo oli myös semmonen. Mentiin ekana tietenkin veljen luo tapaamaan sen vauvaa :)




Eli monet varmaan ihmettelee, mutta tapasun myös veljeni vaimon ekan kerran vaikka heillä nyt onkin tää vauva ja ovat olleet naimisissa jonkin aikaa (ei montaa vuotta sentään!). Niin ja tosiaan tapasin myös tän Paavon ja ihana vauva vaikka yleensä en kovin mikään vauva-lapsi rakas olekkaan. Tykkäsin Paavosta varsinkin kun hän nukkui, hehe...

Mutta pirteä ja reipas poika oli :)

Yö sitten nukuttiin jossain ihme kaksiossa jossa sain itse nukkuä olohuoneessa olevassa sängyssä, harmi kun en tajunnu ottaa kuvia tästä talosta! Ei mikään hirviän hieno ollu, mutta kyllähän nyt vaikka päällään seisoo sen kolme päivää ja suurimman ajan me kumminkin oltiin Pavea ihailemassa.

Lauantaina oltiin aamusta kaupungilla, kävin kirjakaupassa ja ostin sieltä uuden valokuva albumin, valokuvakehykset, pienen muistivihon ja yhden kirjan. Muuta en ostanu vaikka silmällä katsoin kaikkia vaatekauppoja himoten.. No säästyipäs pitkä pennonen! Syömässä käytiin sitten Rossossa jossa ruoka oli ihan kohtalaisen hyvää, minulle kyllä sattui sekaannus kun toivat jotain kanaleipää vaikka olin tilannu mozarella-leivän. No onneksi ei uutta ruokaa tarvinnut odottaa sitä toista 20min. Onni onnettomuudessa siis!



Syönnin jälkeen olimme monta tuntia veljeni ja tämän vaimon kämpillä ja itse kattelin paljon telkkaria kun Paavo nukkui päiväuniaan äitinsä kanssa. Illastahan poika sitten heräsi ja minäkin sain sitten pitää sitä sylissäni. Tää oli tosiaan eka kerta kun koskin edes vauvaan ja kyllä oli painavampi kuin olisin kuvitellut... :)

Sunnuntaina sitten aamusta heti lähtö, käytiin vielä nopeasti sanomassa heipat näille ja sitten mentiin istumaan autoon taas 5 tunniksi.

Matka sujui kyllä nopeasti kun nukuin suurimman osan ajasta ja musiikki+täydelliset naiset piti seuraa :)

Toivottavasti muillakin oli yhtä ihana viikonloppu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti