sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mummula ♥

Viikonloppu reissu Lohjalla takana ja mukavaa oli! Ainoa huono puoli koko matkassa on mun vihoitteleva selkä joka on ollut kipeä nyt torstaista asti ja 5 automatkat eivät oikeen parantaneetkaan asiaa. Lisäksi mun tyyny jäi kotiin joten jouduin nukkumaan enon ostamilla tyynyillä (käytän semmosta ihme terveys tyynyä niskojeni takia).



Tää mööpeliys oli matkassa tosiaan mukana, muut tirppanokat jäivät tosiaan kotia oottelemaan.



Mutta matka tosiaan alkoi perjantaina :) Aamusta heräsin jo klo 5 menin suihkuun ja töihin. Normaali työpäivä, mutta sain luvan lähteä tunnin aikaisemmin (eli huomenna joudun tekemään 8h sijasta 9h päivän). Lähdimme meiltä Lohjan suuntaan joskus hieman ennen klo 16sta. Matka sujui hyvin vaikka jouduimme pysähtymään kahdesti pissahätäni takia (kahvin syy).





Perillä tosiaan nukuimme mummuni vanhassa yksiössä ja meitä tosiaan oli neljä henkeä siellä (minä, siskoni, isäni ja äitini). Hieman ahdastahan se oli, mutta sopuhan tilaa antaa :)










Lauantaina päivä kului tosi nopeasti! Aamusta lähdin äitin kanssa hieman shoppailemaan ja loppu päivä hurahti mummun ja enon&tämän vaimon seurassa. Käytiin myös pyörähtämässä sukuhaudalla.



Reissusta kaikkien mukavinta oli tosiaan kun sain perehtyä enemmän sukumme historiaan, toki olen lukenut jo Hillnerien sukukirjan yms. (äitini tyttönimi), mutta sain nyt enemmän käsitystä mummuni suvusta. Mummuni on tosiaan syntyjään Karjalasta, mutta joutui sota-aikaan muuttamaan vanhempiensa kanssa pois kotoaan. Oli todella mielenkiintoista kuulla hieman tarinoita ja sain mummulta luvan ottaa pari kirjaa jotka käsittelevät entistä Terijokea :)

Arabia


Lisäksi mummu antoi väkisinkin hieman matkamuistoja...

Mutta oli tosiaan ihan mukava reissu ja täytyy sanoa että arvostan tosi paljon mummuani! :) <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti