perjantai 7. helmikuuta 2014

Sekoitus onnea





Eilinen päivä oli sitten jotain aivan muuta kuin odotin... Aluksi myöhästyin töistä tunnin, puntille mentäessä Tyky-setelit olivat vanhentuneet ja lopuksi pilasin tekemäni kakun totaalisesti. Tulipa sitten leivottua yömyöhään jotain täytekakkua... :D Noh, ainoa plussa oli tosiaan seura ja maailman paras keitto jota onnistuin eilen tekemään  

Joku voi ihmetellä että mitä se kakkua siellä väkertää, kellä on synttärit yms. mutta ei, kyse ei ole synttäreistä :) Meitsi nimittäin sai vakituisen työsuhteen, mutta nyt sitten stressaankin siitä että mitä tapahtuu jos pääsenkin kouluun. Noh, ainakin on töitä sinne asti. 

Muutoin elämäni on pyörinyt aikalailla paikoillaan, mutta ajattelin tässä joku päivä tehdä kunnon postauksen joko kaikista elukoistani tai sitten perehdyn vähän tarkemmin aina yhteen 'kappaleeseen'. :) Postailuja on tulossa vaikka ideat meinavat välillä olla hieman vähissä, etenkin kun elämässäni ei aina ole mitään sellaista mistä edes kehtaisi postata. Jos joku ihana ihminen eksyy nämä tekstini lukemaan, minulle voi ehottaa aiheita mistä postailisin :> Olisin kyllä über iloinen!



:llä Sartza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti