lauantai 1. kesäkuuta 2013

Ja mä maalaan taivaanrantaa...


Eilen pyörittiin Allun kanssa Lappajärvellä, mutta jälleen tuli todettua se kuinka täälläkään ei mitään elämää ole ja mahdollisuus päästä jonnekkin ilman autoa on ihan hirveen mitätön. Istuttiin ehkä joku 3h paalupaikalla tissutellen ennenkuin luovutettiin ja lähettiin pois. Ilta oli jollain tapaa surku hupasa ja aamulla piti jaksaa herätä hehkeenä 5:30 jotta ennätän suihkuun ennen töihin lähtöä. Onneksi maisemat olivat kumminkin kohdillaan ja auringon lasku oli aivan ihastuttava! Harmi kun ei ole kuvaa siitä antaa sillä ihailin sitä ajaessa siitä skootterilla ohitse :)

Tänään tosiaan on ollut yhdet ylioppilasjuhlat kierrettävänä menin sinne isäni ja kaverin kanssa ja kivaa oli! Itseasiassa aikaa kului siellä reilut 4h! Hirmu kauan siis tuli oleskeltua yksissä pippaloissa ja tuli syötyä ihan synnin verran leipäjuusto ja kahvinmäärässä menin jo sekaisin. Kakusta ja muista ihanuuksista onnistuin pysymään erossa <3 Ylpeä itsestäni kun ei edes mieli halajanut niitä! :) Eli 2kk ilman karkkia! WUHUU!

Mikään kovin hehkeä asu mulla ei todellakaan ollut ja kengätkin oli ostettu joskus kun päätin peruskoulun eli monen vuoden takaisin + aivan liian isot! Mekko oli vanha myös, ostettu joskus vuonna nakki ja muusi H&M:n nettisivuilta. Pidän silti siitä ja sininen on yksi ihannimmista väreistä joihin tykkään pukeutua (+tum.vihreä ja ruskea). Hiukset tuli laitettua nopeasti ja ne oikeastaan kihartuivat itsekseen en edes tiedä mitä tein kun tupeerasin vain :D Luonnon kiharoiden helvetti, mutta nyt tykkäsin hiuksistani jokseenkin vasen puoli ei oikein ollut kaveri kanssani.



Ja nyt odottelemaan että sade lakkaa.... pöh!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti