perjantai 7. kesäkuuta 2013

And nothing else matters



Viime päivät on sujahtaneet ihan liian nopeaa ja kuviakaan ei ole juurikaan ennättänyt tai viitsinyt paljoa otella. Olin taas Vaasassa tälläkertaa vain keskellä viikkoa, tiistaista torstaihin. Tuli juotua ja rellestettyä niin että jalat eivät kantaneet yhtään ja kaveri joutu huolehtimaan, tulipa taas se olo ettei ikinä enää, kiitos!

Noh, kohta alkavat nää festari reissut joita oon oottanut todella innolla! Vaikkakin luultavasti edessä vain 2 reissua (Kalajoen juhannus & Vauhtiajot) niin kyllä nuo nyt tälläiselle 'tokakertalaiselle' kelepaavat! :)

Harmittaa tosiaan ihan kauheasti kun viime päivät olleet todella sateisia ja aurinko jäänyt jonkinlaiselle lomalle ja hirvittää kummoinen juhannus on tulossa, odotan todellakin että tulisi oikein extra-lämmintä mutta saa nähdä. Jotenkin vain semmoinen kutina että paljoa ei sadevaatteita ja kumppareita tule tarviimaan (niinkuin edes joskus niitä käyttäisin). 


Paita - H&M
Toppi - H&M
Farkut - VeroModa
Sukat - H&M 


Koitan nyt hieman postailla enemmän enkä vain tälläisiä pikakuulumisia kerro vaikka sitten huomenna :) Kuhan aurinkokin paistais vois lähteä vaikka kuvailemaan ulos kaikkea ihanaa tästä Suomen kesästä.



2 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja oot nätti c:
    Haastoin sut c:
    http://kasautuvatpaivani.blogspot.fi/

    VastaaPoista