perjantai 25. huhtikuuta 2014

Long time no see... Again?!

Helou jälleen pitkästä aikaa! Viimeinen 15 päivän haaste vei tosiaan mun bloggaus innon nollaan, mutta yritän JÄLLEEN hieman palailla tänne. Tällä kertaa en todellakaan yritä tehdä sitä että bloggaan usein. Pyrin nyt tosiaan tekemään aina silloin tällöin pieniä julkaisuja kuulumisistani ja sen sellaisesta. Haaste epäonnistui minun kohdallani, onneksi moni muu on siinä onnistunut oikein hyvin ja hatun nosto heille. Itsellä koneella oleminen vie liikaa aikaa joten sekin jäänyt niin kurjan vähälle.. Mutta nyt itse asiaan.





Viime aikoina on tapahtunut kaikennäköistä. Kevät on tosiaan otettu vastaan ja olen myös ollut nyt viikon Campridge kuurilla hyvin tuloksin (-4kg!). Yritän siis päästä kesäkuntoon sillä kesäkuun matkakin varattuna ja tosiaan tuli ihan shokkina että hitsi vie se kesähän on ihan just tässä! :D

Tänä päivänä (tai eilen) heräsin jo klo 8. Kaveri tuli ylätyksenä illalla yövieraaksi, mutta eipä tuota onneksi aikainen herätys haitannut koska molemmilla oli aamusta menoa :) Kävin aamulla uusimassa passin, ostin uudet aurinkolasit (ja jumppapaian!) ja käytiin samalla reissulla vielä katsomassa koiranpentuja ♥ Tämän jälkeen tapasin paria kaveria ennenkuin painuin tänne (töihin). Kyllä yövuoroa pukkaa taas :)

Nyt ei tämän enempää!

☻:lla Sartzu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti